GÜSAD’tan Ata'ya Saygı sergisi
04.11.2019
Antalya'da bulunan Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) Ata’ya Saygı sergisinin 27’ncisini Aydın Kanza Parkı'nda sanat severlerin beğenisine sundu. Dernek Başkanı Ertuğrul Hepgüzel 34 dernek üyesinin çeşitli tarzlarda yaptığı eserlerin sergide yer aldığını belirtti.
Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) Ata’ya Saygı sergisinin 27’ncissini Aydın Kanza Parkında açtı. Sergide dernek üyesi 34 ressamın eseri yer aldı.

Sergi açılışını Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve beraberindeki sanat dostları birlikte yaptı.

Hasan Kaçmaz yaptığı konuşmada, “GÜSAD'li sanatçılar çok kaliteli ve muhteşem çalışmalar ortaya çıkartmakta. Ata’ya Saygı sergisinde de aynı güzellikte eserlere yer verildiğini gördük. Sanatçılara duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sezonun en güzel ve anlamlı sergisi

Dernek Başkanı Ertuğrul Hepgüzel, ”Her yıl geleneksel olarak açtığımız sergimizin 27’ncisini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduk. Bu yıl 6 sergi açtık. Beşini Antalya'da bir tanesini de Fethiye'de gerçekleştirdik.

Antalya dışından aldığımız davetlerimizde de eserlerimizle açılışlara katılmaktayız. Fethiye'de eserlerimizin büyük ilgi gördüğünü belirtmek isterim. Bu arada Tefenni'de bir konaklama merkezi tarafından davet aldık.

Buradaki sergimize de çok özel eserlerimizi götüreceğiz” diye konuştu.
Etiketler : güsad,sergi,ataya saygı