Sıra Gecesi
22.01.2018
Muratpaşa Belediyesi THM Topluluğu, Şef Canan Kavut yönetiminde "Sıra Gecesi" konseptiyle özel bir konserle müzikseverlerle buluşacak.
Kültür Müdürlüğü'nün Değirmenönü Kültür Merkezi'nde düzenlediği müzik kurslarına devam eden kursiyerlerden oluşan Muratpaşa Belediyesi THM Topluluğu, 22 Ocak Pazartesi saat 20.00'de, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda, Sıra Gecesi konseptiyle konser verecek Ücretsiz olan konserimize tüm komşularımız davetlidir.
 

Türk Halk Müziği Topluluğumuz “Sıra Gecesi” ile komşularımızla buluştu. Kitlelerin kültür ve sanatla buluşması için çalışıyoruz!

21 bin insanımıza sosyal hizmet sunuyoruz. Onun dışında sanat, kültür, kent kimliğinin bir parçası olmak, komşulaşmak lazım. 12 festivalimiz var. Resimden tiyatroya kadar, kitlesel ölçekte sanat kurslarımız var. 5 bin komşumuz, kurslarımıza devam ediyor.

Opera ve çok amaçlı gösteri merkezi inşaatımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu büyük yatırım, bitmek üzere. Çalışmalarımızı kitlelerin sanatla buluşmasına, sadece şarkı dinlemeleri için değil, şarkı söyleyebilmelerine katkı sağlamak için yapıyoruz.


Etiketler : sıra gecesi,konser,thm topluluğu