En Özel Sergi
16.04.2018
Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Özel Öğrencilerin Başarı Sergisi, Aydın Kanza Parkı içindeki sergi salonunda açıldı.
Antalya’da Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi 2. Kademe ve İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Gökmen Güler, bir hafta açık kalacak sergiyle ilgili, “Okul öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırladıkları etkinliklerini sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz. Halkımıza açık sergimiz. Sergimizde el sanatları, seramik resim çalışmaları, teknoloji tasarım ürünlerimiz var. Sergiyi okulumuzda öğrenim gören zihinsel engelli öğrencilerimiz orta ve ağır düzeydeki zihinsel engelli öğrencilerimiz ve down sendromlu öğrencilerimiz okulumuzdaki öğretmenlerimizle birlikte eserleri hazırladılar. Farkındalık olsun diye konuşuyoruz. Farkındalık sözde kalmamalı hissetmek lazım bu tür yerleri ziyaret etmek lazım. Toplumda da bu tür bireylerin var olduğunu biliyoruz. Tüm Antalyalıları sergimize davet ediyoruz. Geniş bir kitleye hitap eden ilk sergimiz” diye konuştu.

Her zaman destek

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ise, Akdeniz Sanayi Sitesi olarak Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi okuluna her zaman destek olduklarını açıklayarak, “Eksik materyallerinin giderilmesi ile ilgi olarak hayırseverleri yönlendiriyoruz. Teknik eksikleri ve diğer eksikleri olunca hayırseverler vasıtasıyla okulumuza destek veriyoruz” dedi. Serginin açılışına Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Akdeniz Sanayi Sitesi Koopleratifi Başkanı Mehmet Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Ethem Çarkcı, STK temsilcileri, Uluslararası Şehirler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlkiz Kaya, öğrenci velileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz beye ve Eğitim Birsen İl Başkan Yardımcısı Eyüp Bülent MİRAN’a, Akdeniz Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kuruluna, Antalya Genç İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Cengiz ve Yönetim Kuruluna, il AR-GE Koordinatörü Ramazan SARIGÖL’e, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Tülay hanım ve konsey üyelerine, Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı İlkiz Kaya’ya ve Dernek Yönetim Kuruluna, Meltem Balık Evi sahibi Yıldız Taşkın DÖNMEZ’e, Çamlıbel Halkeğitim Merkezi Müdürü İbrahim Ethem Çarkçıya, Engelliler Vakfı Antalya Şube Balkan’ı Gülcan Ay’a, Antalya Kültür Memursen Başkanı Esat Esmeray beye, Konyaaltı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ayhan Yazıcı’ya, DrGünseli Bülent Akınsal Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Altıntaş’a, ve sergi açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sergimiz pazar günü saat 20.00 a kadar açık kalacaktır. Antalya’daki tüm dostlarımızı farkındalığı hissetmek için sergimize bekliyoruz.
Etiketler : en özel sergi,özel öğrenciler