Bir Film Bir Konuk
14.04.2018
Muratpaşa Belediyesi'nin Modern Zamanlar Sinema Dergisi işbirliğiyle yolu Altın Portakal'dan geçen filmleri sinemaseverlerle buluşturduğu 1 Film 1 Konuk serisinin nisan ayı programında yönetmen Turgut Yasalar ve 44’üncü festivalde yarışan filmi ‘Sis ve Gece’ yer alacak.
Nar’la başlayan Eylül Fırtınası, Sır Çocukları ve Gurbet Kuşları film gösterimleri ve söyleşilerle devam eden seride bu ay 44’üncü festivalin yarışma filmlerinden ‘Sis ve Gece’nin gösterimi gerçekleştirilecek. 14 Nisan Cumartesi saat 15.00’de başlayacak gösterimin ardından filmin yönetmeni Turgut Yasalar söyleşiyle etkinlik devam edecek. 

Antalya Kültür Sanat’ta ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikte ayın konuğu Sis ve Gece, Ahmet Ümit’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlandı. Uğur Polat ve Selma Ergenç’in başrollerini paylaştığı film, bir istihbarat elemanının yaşadığı yasak aşkı konu ediniyor.

Yolu Altın Portakal'dan geçen filmleri sinemaseverlerle buluşturduğumuz Bir Film Bir Konuk serisinin Nisan ayı programında, "Sis ve Gece" filmini izledik ve filmin yönetmeni Turgut Yasalar ile birlikte olduk. Değerli yönetmen Turgut Yasalar’a ve komşularımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.
Etiketler : film,konuk,eylül fırtınası,söyleşi,sır çocukları,film gösterimi